WELCOME TO CHATTERS BROTHERHOOD OFFICIAL WEB BLOG!
M@s4 iTu 3m4s
H1t C0unT3r
free hit counter

P3nguMum@n

CBC mengucapkan h4ppy b1rthd4y to all NOVEMBER BABIES...smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & segala hajat tercapai untuk tahun nie :)>-



Jom ramai2 kita release tension main game di slot j0m r3l34s3 t3ns10n. klik sini utk start enjoy\:d/
P1cTur3 @lbuM
p0st yG t3rK!n!
k!s4h dUlU-Dulu
P3@c3 N0 w@r
N0w pl4y!nG



Fr0m J3m@p0h T0 M@ncH3sT3r

CBC@uluyam 09
Wednesday, August 5, 2009


pada 2 ogos 09, CBC central telahpun berjaya menggegarkan ulu yam dgn rejimen ke 9 askar mlayu gombak:)) (nie mana pnya rejimen wa pun xtau la=)))
mini gath telah disertai oleh 36 org ada yg dtg skejap, ada yg dtg time org dh nak balik, ada yg sempat join 1 aktiviti jer...tpi majoriti telahpun berjaya mengkhatamkan diri dari awal hgga akhir nyawa (akhir nyawa pala lutut...akhir program daaa :)))

diberitakan mini gath kali ini juga telah bjaya mcipta sejarah tsendiri apabila ramai yg demam lepas balik mini gath nie disebabkan air di kawasan tu yg terlalu sejuk :)) paling xleh thn smpai OATAI2 pun demam berhari2 =))=))

melawak tu melawak gak....haa, nie nak smpaikan pengumunan, peringatan, n pesanan siyes:d to all aweks2.....please stop pm me :-w (ehh, tu pengumuman kat room #-o)

ok2.....siyes lik. di kesempatan ni CBC ign mengucapkan stinggi2 ucapan terimakasih n penghargaan kepada smua yg telah menghadirkan diri memeriahkan & mengharekan gath kali nie. mereka2 yg terlibat adalah seperti yg di bawah nie:


CBC juga ingin mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada mr& mrs_4n kerana tlah btungkus lumus mengorganizekan mini gath kali nie dpd peringkat preparation hingga semua selamat smpai ke rumah masing2. tidak lupa juga pada ajk2 terlibat sama ada ajak yg dilantik dpd mula psiapan gath ataupun kpd ajk bidan terjun last minute tu:d jasabaik korg hnya Allah Taala sajer la yg dpt balas (uicehh....ayat taching lak dah:d)
ehh, berrrapa punya pjg la post kali nie#-o founder la pnya pasal nie, nak gak bgi ucapan pjg2. amik nak wa bgi pjg giler:))=)) (gaji xbyr2 lgi nie...keje dh byk wat nie:(()
dah2....away lik lyn room, salam all
[-o<

untuk menikmati pic2 utk mini gath kali nie, sila click di link photo di sebelah kiri page nie

posted by kreezer @ 6:41 AM  
1 Comments:
  • At September 4, 2009 at 11:34 PM, Blogger givi_duraa said…

    wah :)) tingat time ni..wat game bulatan..macam2.. lawak pn ada... kek bsar2 wat salut kek muko...apo kono eih...ehhehe...cbc enjoy...jb 1 n cbc bes....huhuhuhu

     
Post a Comment
<< Home
 
4b0uT M3


Powered by B4sk3t.h!j0

Name: 4dMinIstR@t0r
Home: di celah2 kesibukan kota gersang, negeri yang paling jahanam, Malaysia
About Me: lain padang lain belalang, lain perang lain pejuang.
See my complete profile
CBC s4n4s1n1

1 Nov 09 - dgn xsengajanya....sebilangan CBC yg asalnya berada di kedai sup meletop cheras tlh mnyammbut besdei atuk_muda_bergaya....abis tbalik kedai tu duk disebabkan keharean dak2 nie:))=))

sl0t c3l0t3h
Allah Sel4m4tk4n k4mu
farah_fna(3 jan)
pendi_rock (10 jan)
ucu_brownistwhite(16 jan)
b0y_cup1d(23 Jan)
mulan (1 feb)
c3p3t(7 Feb)
kaki_hye(14 Feb)
cik_nab_kebaya(18 feb)
pulp_instinct(18 feb)
kedahcrew (19 feb)
ao_lily (25 Feb)
Mylangsuir (4 Mar)
sofwaidatul (7 Mar)
lakoz28 (16 Mar)
babelicious_ayu (21 Mar)
Anazur223 (22 mar)
princesspearl22(28 mar)
a2r0y (31 mar)
lampregous (3 apr)
pink.kaler(15 apr)
mr.boya (20 apr)
zoro_onepeace (25 apr)
delaila611 (29 april)
aqi_rock(10 may)
nazatulhawa (19 May)
ruzz_225 (22 May)
mrx___xbox (24 May)
apex_fendi (28 May)
ila_tronix (06 Jun)
apple_pink6 (06 Jun)
max_silencer (1 Jun)
awan.cloud (17 Jun)
harviolet (28 Jun)
mr_4n (18 Jul)
azh_azi (23 Jul)
zad_lovehurtz (23 Jul)
leo_mcr158 (15 Aug)
juliets_0rg (29 Jul)
ira_kerek (16 aug)
twinkle_g0ne (18 Aug)
d4rk_l4dy(22 Aug)
b3ruduxsesat(8 Sep)
dr.keriangan (10 sep)
Lady_of_Aurora(17 Sep)
n4g4_b3tin4 (23 Sep)
enothygal (5 Oct)
dragonland82 (12 Oct)
lll_4dt13s_0n1zuk4_p3n4n9_lll (19 Oct)
basket_hijo (19 Oct)
awekz_switz(23 Oct)
micosh_comot(28 Oct)
r4tu_j4mu_j4mbu (29 Oct)
atuk_muda_bergaya (1 nov)
o0oscooto0o (5 Nov)
en.r1zz(11 Nov)
Zulieta87 (16 nov)
romp1res04 (26 Nov)
JonD0 (27 Nov)
kr3323r (4 Dec)
broken_wings87 (4 dec)
Trilogycinta (5 dec)
4nu4_n4kh0d4 (5 Dec)
ana_leana(7 Dec)
j4z (15 dec)
miszyeye (23 Dec)
__nur__ (25 Dec)
cipan.mental (29 dec)
miss_dura (30 dec)
P0w3r3d by

M@sk0t
j0m r3l34s3 t3nsi0n