WELCOME TO CHATTERS BROTHERHOOD OFFICIAL WEB BLOG!
M@s4 iTu 3m4s
H1t C0unT3r
free hit counter

P3nguMum@n

CBC mengucapkan h4ppy b1rthd4y to all NOVEMBER BABIES...smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & segala hajat tercapai untuk tahun nie :)>-



Jom ramai2 kita release tension main game di slot j0m r3l34s3 t3ns10n. klik sini utk start enjoy\:d/
P1cTur3 @lbuM
p0st yG t3rK!n!
k!s4h dUlU-Dulu
P3@c3 N0 w@r
N0w pl4y!nG



Fr0m J3m@p0h T0 M@ncH3sT3r

B3rS@nt@i Di BukIt M3r@H
Friday, April 25, 2008
BERSANTAI DI BUKIT MERAH

Pada 10 dan 11 May ini chatters brotherhood akan mengadakan satu lagi cuti cuti ala santai di Bukit Merah LakeTown Resort. Semua chatters dan non chatters di jemput hadir. Bayaran sebanyak RM 15 di kena kan bagi menyediakan makanan dan sedikit cenderahati untuk mereka yang hadir. Penginapan di sediakan secara PERCUMA. Bayaran tuk masuk ke bukit merah water theme park tidak di sponsor(sendiri tanggung). Semua di jemput hadir tidak mengira pangkat atau darjat atau keturunan atau bangsa atau agama atau kerakyatan atau status atau..eh brapa banyak atau daaa... Marilah kita bersama memeriahkan nya..

Sila hubungi awie_merah (0125814065) atau mr.boya(0124282856) untuk penerangan lebih lanjut.

BUKIT MERAH NANTIKAN KEDATANGAN KAMI
posted by 4dMinIstR@t0r @ 3:56 PM   1 comments
Ch@tT3ers D@ri p3lb@g@i r00m
Disini terdapat himpunan wajah wajah chatters dari pelbagai room seluruh Malaysia..ada yang tak reti duk diam satu room..ada yang memang duk lam satu room je. comel comel belaka and hensem hensem belaka. Kebanyakan nye berkumpul d room pahang1.



master_____c-o-d-e@swbell.net DAN Aqi_Rock


Yuya dan desperado
d1r----------cr3w----------d34d@rogers.com. DAN xl-.--._.a-.-n-.-n-.-a._.--.-lx@rogers.com

j-1x@flash.net DAN i.g-o-g-o.____.usa@sbcglobal.net

li__________zi@sbcglobal.net DAN i-.g-.u-.a-.n-.a88@sbcglobal.net

an..__________..gel@prodigy.net DAN w-._.-._.-i-._.-._.-n-._.-._.-d@rogers.com

Lex luthor dan whitetulip@y7mail.com
eimlasitis dan xxll_fitri.png1_llxx@verizon.net
PGE46 dan tashabella
kelapanyor dan nur


coyote_cute dan das

posted by 4dMinIstR@t0r @ 2:43 AM   0 comments
M@nD1 @Y@q P@n@1H
Tuesday, April 22, 2008
Antara cuti cuti yang pertama kali di adakan adalah mandi manda di ayaq panaih ulu lengong, baling... ucapan terima kasih pada yang hadir. Mereka yang telah menghadirkan diri adalah mama dan papa serta keluarga, awie_merah yang sudah tidak rock lagi, boya yang sentiasa jiwang, bodaknakal, yoshida, kuzie pacak sentiasa, pendekar jondo01, damia18, mulan, cik nurul, basket kaler hijo, cupin, matlie, makcik yang nakal serta ila dan bosnye, hitachi rose yang sentiasa maintain jambu bersama rakan, eda, apek gitu gitu bersama Seri kekasih hati, azie aka gogi. maap kalau ade nama2 yang tak di sebut...8 buah kereta kesemuanya..



wajah wajah keletihan walaupun puas main air
kuzie duk himpit pa cik nurul tuh..
hensem tul beg beg tuh ..lalalala
kak rose pasai pa tuh? cupin pasal makan laju jek.
tok yang di sayangi..we love u tok forever n ever
acara memotong kek..sempena hari lahir boya yang ke 29
mama senget2 nak bergambaq
makan..mandi..makan..mandi...makan...mandi
kak rose bab makan laju jek...mulan lak pantang nampak camera
peserta batu seremban skolah menengah jenis kebangsaan cina..belah kiri tuh..
suma pakat posing ayu..ayu la sangattttttt..
tu dia..orang lain lak sibuk nak join bergamba ngan mamat baju belang tuh.
mangsa bogel tuk cuti kali nih..
skali pandang macam isap pa ntah...oo...nyala lilin kek rupanya..
mama..sampai sampai cari makanan dah
tiga budak jiwang aka the three stogess
comelnyeeee....lamborghi kat blakang tuh..sapa punya tak tau
jenuh menanti d hentian..posing timeeee
cian depa nih..kena tinggal bas..opss..bas?
sama comel...sama cute ngan lamborghini kat blakang
awie berendam sampai tak nak naik tuhyoshida cuba melemaskan diri sendiri
papa nak ngorat pun tak senang..kena jaga anak2
suh wat keje malas...makan laju jek...bukan kecik tembikai die skali suap


Nantikan episod cuti cuti seterusnya...ada banyak lagi nih...semuanya cute cute belaka, hensem hensem belaka ...


posted by 4dMinIstR@t0r @ 11:07 PM   1 comments
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang
Sunday, April 20, 2008
Assalamualaikum, Buat pertama kali nya blog ini dibuka untuk tatapan umum, malahan buat pertama kali juga blog ini di tulis. Sudah lumrah nya apabila terjadi sesuatu yang baru kita kena perkenalkan diri dahulu. Blog ini tercipta hasil daripada perkumpulan chatters-chatters yang tak la ramai mana pun, tapi cukup erat tali persahabatan nya, cukup erat tali persaudaraan nya, cukup mesra, cukup garam dan gula nya, cukup pedas, cukup manis, ada yang jiwang, ada yang rock, pendek kata macam macam ada :)>- . Dengan itu marilah kita berkenalan dengan mereka-mereka yang hensem dan comel comel ini.





awie_merah
(single menyingle tersingle persinglean...sah single)


Boya jiwang
(dah berpunya gak..tapi dengar kata gay?)


thedarkness_tarantulas
(kuzie -single lagi katanya..menjadi kegilaan para wanita gila)

nurul dan mulan
(baju hijau ada orang duk ejas...baju oren menjadi rebutan)


fir_inai
(lelaki melayu terakhir? tul ka)


farah_fna, elin, simple
(suma single...pat pat ngorat)
Apek_gitu_gitu dan kekasih
(pasangan bahagia)
hitachi_rose, koalacute, miss_azie
(yang tengah je not available)
jondo01, damia18
(pendekar tulang besi karat dan mata air)
yoshida,bodaknakal,cupin,kuzie,boya
(geng jahat)
koalacute06
(mama tersayang)
spongebob dan tunang tercinta
(dah nak nikah dah)
amy_mazni dan mama
(nak ngorat baju pink nih..make sure ade duit rm20000 dalam bank paling kurang laa)
unknown
(tak dapat di kenal pasti id apa..status single)
tikus_42
(student nih..dengar cerita single lagi..)
yoshida
(nih pun gay tegar gak)
mira_idoraptsb
(pencuri line tepon..kaco la kalau nak makan kasut saiz 9)
bodaknakal
(pelahap tembikai di kala pagi..bujang 3)
damia18
(awek orang.kalau sanggup kena pelangkung ngan pendekar kacau laa)
just_me_t3rainz and rainbow_ain
(pasangan bahagia)
semusim_opie dan d-a-r-k_____laydee@sbcglobal.net
(baju hijo pemain futsal terkemuka...baju hitam awek liklau..kena pangkah dah)
nnf_eyna
(awek permatang pauh..pat pat ngorat...kalau brani laa)
amar_rgv
(damn..mamat cute..masih single lagi mengikut kata mamanya)
mama dan niza(opismate mama)
(pssttt..niza single lagi tuh)
cp_naa
(awek ganu..masih belum berpunyakah?)
immortal10
(renungan seorang gay tegar..hati hati para lelaki)
nmn98700_usm
(ema from usm..sila masuk mengorat.single lagi katanya.)
rezza_boyz77 dan alongbyz
(sapa nak amik jadi anak ikan..pat pat...peluang masih terbuka)
hedayu10
(siapa bilang gadis melayu tak menawan...still solo nih..)
gegurlzcute
(single lagi...kena mintak kebenaran ayah dan bonda dulu)
sisswan_06
(sis yang penyayang..status tak dapat di kenal pasti..pelbagai gosip melanda)
boy_cupid
(abg tough nih..bulu kening g wat kat saloon tuh..merenung manja nampak)
awek_mastima
(awek permatang pauh.single nih..ngorat pat sementara stok masih ada)
ira_kerek
(id nampak kerek tapi orang nye baik...comel dan single lagi katanya)
rompires04
(ade sepupu cun..dengar citer penah berlakon jadi dugung)
triplesix@yahoo.cn
(abg jambu dari pulau pinang..president club gay asia tenggara)
aquaries_lady_25
(ada brani ngorat lew)

gurl_freedom

(sapa terer cari dia nih duk kat room mana..kalau jumpa kasi tau aku)

posted by 4dMinIstR@t0r @ 8:20 PM   0 comments
4b0uT M3


Powered by B4sk3t.h!j0

Name: 4dMinIstR@t0r
Home: di celah2 kesibukan kota gersang, negeri yang paling jahanam, Malaysia
About Me: lain padang lain belalang, lain perang lain pejuang.
See my complete profile
CBC s4n4s1n1

1 Nov 09 - dgn xsengajanya....sebilangan CBC yg asalnya berada di kedai sup meletop cheras tlh mnyammbut besdei atuk_muda_bergaya....abis tbalik kedai tu duk disebabkan keharean dak2 nie:))=))

sl0t c3l0t3h
Allah Sel4m4tk4n k4mu
farah_fna(3 jan)
pendi_rock (10 jan)
ucu_brownistwhite(16 jan)
b0y_cup1d(23 Jan)
mulan (1 feb)
c3p3t(7 Feb)
kaki_hye(14 Feb)
cik_nab_kebaya(18 feb)
pulp_instinct(18 feb)
kedahcrew (19 feb)
ao_lily (25 Feb)
Mylangsuir (4 Mar)
sofwaidatul (7 Mar)
lakoz28 (16 Mar)
babelicious_ayu (21 Mar)
Anazur223 (22 mar)
princesspearl22(28 mar)
a2r0y (31 mar)
lampregous (3 apr)
pink.kaler(15 apr)
mr.boya (20 apr)
zoro_onepeace (25 apr)
delaila611 (29 april)
aqi_rock(10 may)
nazatulhawa (19 May)
ruzz_225 (22 May)
mrx___xbox (24 May)
apex_fendi (28 May)
ila_tronix (06 Jun)
apple_pink6 (06 Jun)
max_silencer (1 Jun)
awan.cloud (17 Jun)
harviolet (28 Jun)
mr_4n (18 Jul)
azh_azi (23 Jul)
zad_lovehurtz (23 Jul)
leo_mcr158 (15 Aug)
juliets_0rg (29 Jul)
ira_kerek (16 aug)
twinkle_g0ne (18 Aug)
d4rk_l4dy(22 Aug)
b3ruduxsesat(8 Sep)
dr.keriangan (10 sep)
Lady_of_Aurora(17 Sep)
n4g4_b3tin4 (23 Sep)
enothygal (5 Oct)
dragonland82 (12 Oct)
lll_4dt13s_0n1zuk4_p3n4n9_lll (19 Oct)
basket_hijo (19 Oct)
awekz_switz(23 Oct)
micosh_comot(28 Oct)
r4tu_j4mu_j4mbu (29 Oct)
atuk_muda_bergaya (1 nov)
o0oscooto0o (5 Nov)
en.r1zz(11 Nov)
Zulieta87 (16 nov)
romp1res04 (26 Nov)
JonD0 (27 Nov)
kr3323r (4 Dec)
broken_wings87 (4 dec)
Trilogycinta (5 dec)
4nu4_n4kh0d4 (5 Dec)
ana_leana(7 Dec)
j4z (15 dec)
miszyeye (23 Dec)
__nur__ (25 Dec)
cipan.mental (29 dec)
miss_dura (30 dec)
P0w3r3d by

M@sk0t
j0m r3l34s3 t3nsi0n