WELCOME TO CHATTERS BROTHERHOOD OFFICIAL WEB BLOG!
M@s4 iTu 3m4s
H1t C0unT3r
free hit counter

P3nguMum@n

CBC mengucapkan h4ppy b1rthd4y to all NOVEMBER BABIES...smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & segala hajat tercapai untuk tahun nie :)>-



Jom ramai2 kita release tension main game di slot j0m r3l34s3 t3ns10n. klik sini utk start enjoy\:d/
P1cTur3 @lbuM
p0st yG t3rK!n!
k!s4h dUlU-Dulu
P3@c3 N0 w@r
N0w pl4y!nG



Fr0m J3m@p0h T0 M@ncH3sT3r

MIni Gath Cipan@KL
Saturday, August 2, 2008
Pada 2 ogos 08, satu mini gath telah dianjurkan bersama oleh both founder n editor dari chatters-brotherhood central region (berapa kali mau habaq laa....chatters-brotherhood kiy ill...kiy ill ler) sbagai meraikan kehadiran beloved supergath organizer chatters-brotherhood (cipan mental ler...saper lagi) ker KIY ILL. inila 1 mini gath yg paling pelik berlaku dalam sejarah peradaban melayu edisi ker 83 jilid ke 211. 1 kepelikkan n 2 kejadian haru lagi hare telah berlaku pada mini. nak tau padia?
  1. Mini gath nie start pada malam ketibaan cipan ke kiy ill di warong seafood tomyam beragas di sri dmsara. lepas tu leh lak sambung petang soknya di sate haji samuri di taman melati. apa punya pelik daaa....gath leh sambung2 lak...:))
  2. kejadian haru lagi hare yg dimaksudkan ialah bilakala founder n editor pun xpasti tmpt kat ner (sbab tukang tunjuk jln smpai lambat). pusing punya pusing last2 lepak sate haji samuri Taman Melati.......dah lapar punya pasal.
  3. keharuan yg hare kedua ialah bila kreta terakhir (lama gila tunggu depa nie smpai). yg konvoi meninggalkan pesan "LAGI 2 FLYOVER...!!!!". Ampa yang baca mesti tertanya2 maksud lagi 2 flyover n apa lawak sgt citer nie. Sbab tu la ampa kena join kami di room Kuala Lumpur Global Chat 5. join kami, nti kami crita apa lawak dia..amacam, sempoi dak?

panjang2 duk taip atas tu bukan nak citer kami nie kelam kabut. yg nak diceritakan di sini....walaupun suasana agak kelam kabut skit pada petang tu, tapi DI ATAS SEMANGAT SETIAKAWAN, KEPALA SEMPOI N HARE CHATTERS-BROTHERHOOD, MINI GATH NIE TETAP BERJALAN DENGAN MERIAH N SEMPOI. (mana xmeriah, mula2 duk igt ada dlm 10 org jer...last ada gak la smpai 20++ org. tu pun patut ada lagi yg nak join, tapi tlepas lak.). AMPA SMUA MMG SNCPP (skali lagi, kalau nak tau SNCPP tu apa makna, pls ctc founder ahh....:D)


Founder n Editor bergambar berdua secara rasmi (tanpa edit) kali pertama sejak 2oo1. Gila lama aihh....dah kenal 7 thn baru nak tangkap gambaq skali. mmg hare...:))

Dan lagi wat car boot sale chatters-brotherhood lepaih makan. dah tu dan pulak tangkap gambaq.....btui punya hare.


Skandal terbaru ker nie???...:-? (Jgn load aku paih nie pan...^:)^)

nie la antara 3 org freshie utk mini gath kali nie. (freshie2 cam masuk U lak..=)))


dan lagi dia celuih kut tgh tuu...mmg otai la. suspek sama founder

Nie lagi best....men cuap2 lak. Xmo kata apa ahh....pandai2 la ampa tafsir sendiri gambaq nie...:-"

Nie nak kira camana nie? sapa detim ngn sapa nie sbnaqnya? baju maroon n baju merah? baju htm n baju merah? baju maroon n baju hitam? isk...kompius lak...#-o

haaa.....seramai2 dlm pic nie la yg hadir utk gath nie. tapi yg 2 meja dpn nie yg rasmi laa, yg lain tu extra utk penuhkan pic jer...:))

antara watak2 utama yang menghadirkan diri utk utk meng'hare'kan mini gath kali nie.

antara yg hatinya paling berbunga2 pada mini gath kali nie. makan siap share mangkuk kuah tuuu....:-"


patutnya nak buh title girl power utk pic nie. tapi camana lak leh terselit 2 ekor mambang jantan kat blakang tuu....adehhh laa.

anak roy nie dah besaq leh jadi model nie. cipan mental junior duk ayat xmau2 masa mlm nie...:D


Mini gath pada mlm ketibaan cipan mental sekeluarga


Pic ramai2??.....ada byk lagi. spt, biasa...apa kata kalau ampa pi klik kat photo album link di sebelah atas kanan blog...:)>-


posted by kreezer @ 2:10 PM   2 comments
Mini Gath @Penang - Sesi Karaoke
Chatter-brotherhood Northern region (Penang laa..mana lagi..:D) telah mengadakan mini gath last minute n mengejut!!!...DIULANGI...LAST MINUTE n MENGEJUT!!!! yang skali lagi dianjurkan oleh our beloved organizer....Cipan Mental n Cik Nab Kebaya. Mengikut ceritanya (dipetik dari nas2 n dalil2 yang sohih), mini gath nie hanya di plan oleh saudara cipan n cik nab hanya pada jam 6 pm pada hari tu gak (mmg hare). Tapi, seperti biasa....di atas dasar ke'sempoi'an n ke'hare'an dak2 chatters-brotherhood nie....sambutan mini gath nie tetap meriah n hare. SNCPP tui ahh ampa nie..:D (nak tau SNCPP tu apa, sila ctc founder chatters-brotherhood)
2 dara pingitan n 1 otai dara...(jgn boot aku pasnie nab :)>-)

Gila Otai, M Nasir pun xleh wat camnie....sing sambil kelek anak

Sementara tunggu makan, posing dulu


Berrrrapa lama mau tunggu makanan sampai daa...senyum pun dah lemau dah nie.


Cik Nab Kebaya Bergaya n Cik Nab Junior

Tuu diaaaa aihhhh...skali smpai, nahh...!!! (tgh upload pun jadi lapaq camnie)


Cipan Mental Junior bertukar menjadi maskman. Berrrrapa lamaa la mau tukaq???...pic dah siap upload pun xtukaq2 lagi nie...:D)


Pic ramai2?? Ada byk lagi nie....cuba klik di photo album link di sebelah atas kanan blog nie:D

posted by kreezer @ 1:16 PM   0 comments
Mini Gath - mylady@KL
Pada 26 Julai 2008, chatters-brotherhood central region (Kiy iLL ler tuu) telah mengadakan 1 mini gath sempena meraikan kedatangan mylady dari sarawak. Walaupun tidak ramai yg dpt menghadirkan diri, mini gath nie tetap meriah setelah di'hare'kan oleh para chatters yg hadir. Hampa mmg hareee (tiru ayat founder....:-")


nie jer la antara yg sempat diselamatkan hingga ke akhir hayat (akhir hayat palahotek...:)))

Pic ramai2 tuuu....:D



Utk melihat pic yang lain, sila klik link photo album di sebelah atas kanan blog ini...:)
posted by kreezer @ 1:09 PM   0 comments
4b0uT M3


Powered by B4sk3t.h!j0

Name: 4dMinIstR@t0r
Home: di celah2 kesibukan kota gersang, negeri yang paling jahanam, Malaysia
About Me: lain padang lain belalang, lain perang lain pejuang.
See my complete profile
CBC s4n4s1n1

1 Nov 09 - dgn xsengajanya....sebilangan CBC yg asalnya berada di kedai sup meletop cheras tlh mnyammbut besdei atuk_muda_bergaya....abis tbalik kedai tu duk disebabkan keharean dak2 nie:))=))

sl0t c3l0t3h
Allah Sel4m4tk4n k4mu
farah_fna(3 jan)
pendi_rock (10 jan)
ucu_brownistwhite(16 jan)
b0y_cup1d(23 Jan)
mulan (1 feb)
c3p3t(7 Feb)
kaki_hye(14 Feb)
cik_nab_kebaya(18 feb)
pulp_instinct(18 feb)
kedahcrew (19 feb)
ao_lily (25 Feb)
Mylangsuir (4 Mar)
sofwaidatul (7 Mar)
lakoz28 (16 Mar)
babelicious_ayu (21 Mar)
Anazur223 (22 mar)
princesspearl22(28 mar)
a2r0y (31 mar)
lampregous (3 apr)
pink.kaler(15 apr)
mr.boya (20 apr)
zoro_onepeace (25 apr)
delaila611 (29 april)
aqi_rock(10 may)
nazatulhawa (19 May)
ruzz_225 (22 May)
mrx___xbox (24 May)
apex_fendi (28 May)
ila_tronix (06 Jun)
apple_pink6 (06 Jun)
max_silencer (1 Jun)
awan.cloud (17 Jun)
harviolet (28 Jun)
mr_4n (18 Jul)
azh_azi (23 Jul)
zad_lovehurtz (23 Jul)
leo_mcr158 (15 Aug)
juliets_0rg (29 Jul)
ira_kerek (16 aug)
twinkle_g0ne (18 Aug)
d4rk_l4dy(22 Aug)
b3ruduxsesat(8 Sep)
dr.keriangan (10 sep)
Lady_of_Aurora(17 Sep)
n4g4_b3tin4 (23 Sep)
enothygal (5 Oct)
dragonland82 (12 Oct)
lll_4dt13s_0n1zuk4_p3n4n9_lll (19 Oct)
basket_hijo (19 Oct)
awekz_switz(23 Oct)
micosh_comot(28 Oct)
r4tu_j4mu_j4mbu (29 Oct)
atuk_muda_bergaya (1 nov)
o0oscooto0o (5 Nov)
en.r1zz(11 Nov)
Zulieta87 (16 nov)
romp1res04 (26 Nov)
JonD0 (27 Nov)
kr3323r (4 Dec)
broken_wings87 (4 dec)
Trilogycinta (5 dec)
4nu4_n4kh0d4 (5 Dec)
ana_leana(7 Dec)
j4z (15 dec)
miszyeye (23 Dec)
__nur__ (25 Dec)
cipan.mental (29 dec)
miss_dura (30 dec)
P0w3r3d by

M@sk0t
j0m r3l34s3 t3nsi0n